Xbox One “Day One Edition” – förbeställ och få unik achievement

Den som är riktigt snabb och förhandsbeställer nya Xbox One innan lanseringen i november får två godsaker från Microsoft att stoltsera med. Redmond-företaget har nämligen bestämt sig för att ge bort unika handkontroller och en unik ”achievement” på Xbox Live som inte går att få tag på igen.

microsoft-xbox-one-kinect
Microsoft kallar det erbjudandet ”Day One Edition” och vill med det premiera alla som snabbt går över till nya modellen. Notera dock att själva konsolen och hårdvaran är identiskt oavsett om man förhandsbeställer eller inte, så frågan är hur lockande det faktiskt är. Kanske lockande för alla Xbox-fans där ute?

Den som vill kan även skaffa en prenumeration på Xbox Live Gold i tolv månader och då får spelet Killer Instinct helt gratis. Visste ni att Microsoft använt fler än 40 nya tekniska innovationer som ska lyfta handkontrollen till Xbox One jämfört med den till Xbox 360?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.