Sony Xperia i1 Honami har läckt på fler bilder

sony-xperia-i1-honami-kamera-pre

Sony Xperia i1 Honami är en minst sagt omtalad smartphone redan innan den nått användarna. Det väntas bli den tyngsta konkurrenten till kamerafokuserade Lumia-serien med smartphones från Nokia och om man ska tro på ryktena om en kamera på 20,7 megapixel så kan den bli riktigt vass.

Trots att telefonen ännu inte är officiell så har Honami inte varit blyg för kameran utan figurerar på internet i form av mängder av bilder. Dessa ser ut att bekräfta både en kamerasensor på 20,7 megapixel (1/2.3″) och Sony G-optik. Det finns även bilder på kameragränssnittet att beskåda.

Det finns inga bekräftade specifikationer att tala om, men ryktade sådana finns det givetvis en hel del. Qualcomm Snapdragon 800, 2 GB internminne, Android 4.2.2 ”Jelly Bean” och ett batteri på 3 000 mAh. Skärmen ska vara en 5-tumsvariant som klarar 1080p och kameran väntas ha stöd för video i 4k!

Vad tror ni – är det här något att se fram emot?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.