Feedly Pro erbjuder avancerade funktioner

feedly-pro

När Google annonserade att populära RSS-läsaren Reader skulle läggas ner så var passade ett antal alternativ att göra sig hörda för att locka över användare. Bland dessa finner vi utmärkta Feedly som blivit en av de populäraste med sitt snygga gränssnitt och kompetenta funktionalitet.

För att göra det ännu bättre, samtidigt som personerna bakom Feedly tjänar en hacka, så erbjuds nu en Pro-tjänst med utökade funktioner. För bara 5 dollar i månaden får man en säker anslutning via https, integrerat stöd för Evernote, artikelsökning och mycket mer som kommer i framtiden.

Det roliga är att man som Pro-användare får rösta på vilka funktioner som ska läggas in och bara det gör Feedly så mycket trevligare. Jag är väldigt beroende av RSS-läsare för att gå igenom material till bloggen och mitt vardagsarbete – så Pro-tjänsten är något jag tänker skaffa väldigt snart.

Vilken RSS-tjänst använder du?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.