Apple ändrar nedladdningsgränsen i IOS 7 – nu 100 MB!

apple-ios7-iphone

Apple har höjt nedladdningstaket för IOS 7 och ger användarna en möjlighet att slippa WiFi för filer på upp till 100 MB. Detta gäller för exempelvis applikationer, böcker, filmer och andra Itunes-relaterade nedladdningar. Storleken kan jämföras med de 20 MB som Apple hade som gräns från början – en gräns som har hånats rejält av konkurrenterna genom åren.

När Ipad 3 släpptes passade Apple på att höja sin nedladdningsgräns från 20 MB till 50 MB, en välkommen ändring som många tackade för. Nu har man alltså höjt den ytterligare och det rejält till 100 MB. Faktum är att inte bara användarna utan även utvecklarna är tacksamma, för nu kan applikationer och spel vara större utan att påverka nedladdningen med krav på WiFi.

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.