Iphone 5S & Iphone 5C släpps i december 2013

iphone-5s-december-2013

Iphone 5S och Iphone 5C släpps på den svenska marknaden i december. Som väntat var Sverige inte med bland länderna som får telefonen först, redan nu i september, utan vi får snällt vänta några månader till.

Något exakt datum i december finns inte, allt vi känner till är att 100 länder då får tillgång till vad bland annat USA, England, Tyskland, Kina och Kanada har haft sen den 20 september. Högst beklagligt men så är det.

För den som nöjer sig med en Iphone 4S kan nämnas att just denna modellen får vara kvar i Apples sortiment medan Iphone 5 förvånande nog kommer att försvinna. Det betyder att Apple behåller en telefon med sin gamla laddningkontakt.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.